категорії: блоґ-запис

Курс Фотогенічності відтепер і в груповому форматі

теґи: выходить красиво на фото, гарно виходити на фото, Красивые фото, курсы, саморазвитие, саморозвиток, фото, фотогеничность
           У нас чудова новина для фанатів нашого Курсу Фотогенічності. Після того, як нашу доповідь «Принципи фотогенічності та самодослідження через автопортрет»  радо прийняли на студ кемпі в Національному авіаційному університеті (18 квітня, у неділю), у нас зародилася конструктивна ідея зробити Курс Фотогенічності ще й у варіанті групового заняття. На цю ідею простір радо відгукнувся, і, буквально, на другий день (тобто, 19 квітня), одна новостворена модельна агенція попросила позайматися із новими обличчями їхньої компанії – себто юними моделями із значним і не дуже досвідом.

Звісна річ, моделі народ специфічний і особливий, їм фотогенічними бути – це ніби людині дихати – життєво необхідно! Для них і програма поглиблена, довша і більш нюансна.

   Однак групові заняття віднині поширюються не лише на професійних моделей, але й на всіх бажаючих. Якщо у вас є така фантастична ідея стати фотогенічним за допомогою нашого курсу, то відтепер можете залишати свою заявку і на групову роботу (також можна це робити і для закритих груп – сімейних, дружніх, корпоративних, закоханих тощо-тощо).

Будьте щасливими і фотогенічними!

Усі подробиці на www.photodollstudio.com